HTML

Kanári-Szigetek

Kanári-szigetek : Fotós verseny a víz alatt

2010.06.28. 13:17 Nutrilite

Egy héten keresztül tartó fotós versenyt rendeznek a Kanári-szigeteken, Tenerife szigetén! A verseny fő célja, hogy felhívja a figyelmet a sziget egyedi szépségére! A versenyzők által készített képek segítségével szeretnék megmutatni, hogy a Kanári-szigetek nemcsak a felszín felett, hanem a víz alatt is csodálatos! 

Július 3-dika és 10-dike között a résztvevők számos szervezett merülésen vehetnek részt, illetve bármennyiszer merülhetnek saját szervezésben egy adott időkorláton belül.

A cél, a legjoban megragadni, és megörökíteni az Atlanti-óceán élővilágának csodáját. 

A versenyt a Los Gigantes Acantilado búvár iskola szervezi, de nem csak Los Gigantes környékén lehet képeket készíteni, hanem bárhol Tenerife környező vizeiben.

Mindenkit várnak szeretettel, nevezési díj 120 vagy 150 Euro, ami tartalmaz 4 merülést. Díjak 1000 Euro és 2500 Euro között kerülnek kiosztásra. 

Szólj hozzá!

Címkék: kanári szigetek tenerife fotós verseny

A bejegyzés trackback címe:

https://kanari-szigetek.blog.hu/api/trackback/id/tr812115873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása