HTML

Kanári-Szigetek

Kanári-szigetek, Tenerife - új filmet forgatnak

2010.10.21. 14:43 Nutrilite

Egy új filmet forgatnak a Kanári-szigeteken, Tenerife szigetén. Tenerife számít a turisták számának növekedésére, hisz egy filmforgatás mindig jó hatással van a turizmusra, hatékony módja  a Kanári-szigetek reklámozásának. A készülő film címe: Még egy óra a Kanári-szigeteken. 2010 elején például a Titánok Harca című film több jelenetének Tenerife adott otthont. A forgatás a sziget összes apartmanját megtöltött kíváncsi utasokkal.

Az új  filmben bemutatják Tenerife híres látnivalóit, de megismerhetjük a kevésbé ismert, rejtett kincseit is. A rendezők szeretnék felhívni a figyelmet olyan helyekre is, melyeket érdemes lenne az idelátogatóknak megnézni, de ezidáig valamiért nem terjedt el a turisták körében.

A még egy óra a Kanári-szigeteken komédia, musical, románc és fantasztikus film egyben. A főhős egy 35 éves vonzó és gazdag nő, akinek van egy jóképű férje, egy csodás fia és egy jóképű szeretője. És itt kezdődnek a bonyodalmak. A 4 millió eurós költségvetésű filmet a spanyol televízióban vetítik majd először.

Szólj hozzá!

Címkék: tenerife filmforgatás

A bejegyzés trackback címe:

https://kanari-szigetek.blog.hu/api/trackback/id/tr132388571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása