HTML

Kanári-Szigetek

Tenerife - gyermekek vezethetik a Loro Parkot

2010.08.03. 15:29 Nutrilite

A környezetvédelem tudatosítása a cél abban az úttörőnek számító kampányban, ahol kettő, 8-12 év közti gyermeket keresnek a tenerifei Loro Park vezetőségébe.
A Loro Park alapítvány célja, hogy a kanári szigeteki gyermekek figyelmének középpontjába kerüljön a Kanári-szigetek gazdag állat és növény világa illetve védelme.

A meghirdetett korosztályba beleeső gyermekeknek 2010 09.30-ig kell jelentkezniük, ha szeretnének részt venni a programban. Levelet kell írniuk a Loro Park igazgatójának, hogy miért gondolják magukat megfelelőnek a feladatra, mi az elképzelésük és aggodalmuk a környezetvédelemmel kapcsolatban, és hogy látják, milyen szerepet tölt be a média a környezettudatosság kialakításában.

10 gyermek kerül kiválogatásra, majd a 10-ből kerül ki a kettő győztes, akiket biológusokból, állatorvosokbó és pedagógusokból álló zsűri fog kiválasztani. A gyermekek szüleikkel közösen egy éven át minden hónapban meglátogathatják Tenerife közkedvelt állatkertjét, a Loro Parkot, illetve aktívan részt kell venniük olyan feladatok ellátásában, mint az állatok egészségi állapotának ellenőrzése, etetése, gondozása.

Szólj hozzá!

Címkék: tenerife loro park

A bejegyzés trackback címe:

https://kanari-szigetek.blog.hu/api/trackback/id/tr572196011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása